Cautare

697 de rezultate pentru "nr de tel dambovita romtelecom" (7.55 secunde)
Un recidivist a vrut sa se razbune pe omul legii, pentru ca acesta a facut parte din echipa care l-a anchetat intr-un alt caz de agresiune, cand si-a batut crunt concubina, fata sefului de post din Pietrosita.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. Acesta a derapat si s-a izbit de marginea unui sant din beton.
Ancheta tragediei in care au pierit duminica seara un sofer si pasagerul sau, aflati in masina cazuta in raul Dambovita, se anunta deosebit de complicata.
O femeie din Targoviste a fost accidentata mortal astazi pe o trecere de pietoni de la intrarea in oras, care insa nu era marcata corespunzator, intrucat in zona s-au desfasurat lucrari de asfaltare.
Cinci barbati inarmati cu bate au distrus un restaurant din Dambovita Smecherii rezolva totul cu... ... Asta pare sa fie premisa a cinci barbati care au vandalizat un local din judetul Dambovita. ... Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum cinci barbati inarmati cu bate vandalizeaza restaurantul.
Un copil de 11 ani din Dambovita s-a spanzurat dupa ce parintii sai au divortat Un copil in varsta de 11 ani din satul dambovitean Patroaia Vale s-a spanzurat, duminica, de o grinda a casei, primele cercetari ale anchetatorilor aratand ca baiatul ar fi recurs la acest gest din cauza ca parintii sai divortasera, iar el ramasese in grija tatalui.
72 de comisari ai Garzii de Mediu si 300 de politisti din Dambovita fac descinderi in localitatea Balteni, intr-un dosar referitor la o retea de vanzare de fier vechi si de alte deseuri.
Prima ferma de lalele olandeze din Romania a fost deschisa pentru public in satul Patroaia Deal din judetul Dambovita, la nici o suta de kilometri de Capitala.
'Exclus din primul cerc al conducerii PNL de votul pe lista impus de liderul Crin Antonescu, fostul premier Calin Popescu Tariceanu a revenit puternic in dezbaterile publice din ultimele saptamani. ... PSD si PNL au anuntat o motiune de cenzura, primul pas spre caderea Guvernului.
Patru companii din Austria, Marea Britanie, Africa de Sud, respectiv, India, si-au exprimat interesul pentru operatorul roman de telefonie mobila Cosmorom, sustine Adriana Ticau, ministrul din cadrul comunicatilor.
Privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) a fost de departe cea mai importanta trecere in proprietate privata din ultimii 15 ani.
Operatorul grec de telefonie OTE, actionarul majoritar al companiilor romanesti Romtelecom si Cosmote - prin divizia Cosmote Mobile Telecommunications SA-, are probleme cu justitia din tara mama dupa preluarea Germanos, cel mai mare retailer de aparatura mobila.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
Altadata destinsa sau relaxata, atmosfera in care s-a desfasurat sedinta de ieri a Consiliului Local Municipal Constanta a fost de-a dreptul inghetata. La propriu, din cauza temperaturii extrem de scazute din sala de sedinte, care a starnit nemultumirea consilierilor si dardaiala jurnalistilor prezenti.
Decizia premierului Calin Popescu Tariceanu de amanare a alegerilor pentru desemnarea romanilor din Parlamentul European a luat prin surprindere autoritatile judetene, care incepusera deja sa se pregateasca de scrutin.
Ieri, la Palatul Cotroceni, in mai putin de cinci minute, s-a desfasurat depunerea juramantului de investitura in fata presedintelui, de catre noul ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, Iuliu Winkler.
Asociatia Pro Democratia (APD) va observa turul I al alegerilor locale din 1 iunie cu ajutorul celor 1.700 de observatori acreditati, dar si cu ajutorul cetatenilor de rand, carora organizatia le-a pus la dispozitie o linie telefonica gratuita pentru a reclama posibilele nereguli.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat luni ca, printr-o Hotarare de Guvern luata pe 15 septembrie, Guvernul a transformat Fondul Proprietatea, in valoare de 5 miliarde de Euro, in "pusculita de partid" a PNL.
In lipsa oricarei opozitii, sedinta ordinara de ieri a Consiliului Judetean (CJ) Dolj, cu 15 puncte pe ordinea de zi, s-a terminat in 30 de minute. Primul punct a fost proiectul de hotarare prin care democrat-liberalul Dorel Luica a fost propus sa ia locul lui Constantin Iancu in consiliu.
Din lipsa de fonduri, Gelu Iordache (foto), primarul orasului Baneasa, a decis de doua luni sa nu mai plateasca salariile angajatilor din subordine, pentru a putea plati, in schimb, facturile la energia electrica, decontarea transportului la profesori si acordarea ajutorului social celor nevoiasi.
google-analytics.com